Home Forums Het forum Nieuwe forumgebruikers Onze forumregels

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • Het Bestuur
  Sleutelbeheerder
  Post count: 7

  Forumregels

  Normen en waarden
  Het is de bedoeling dat we op dit forum op een normale manier met elkaar omgaan. Er gelden dus normale fatsoensregels . Een ander kan en mag een andere mening hebben. Daarover dient met respect voor elkaar geschreven te worden zonder offensief te schrijven. Het is beslist niet de bedoeling om een medelid in de verdediging te drukken omdat hij/zij er een andere mening op na houdt.

  Bedenk dat communiceren op een forum gebeurt door middel van platte tekst. Daarbij ontbreekt de lichaamstaal. Een boodschap kan wel eens heel anders bedoeld zijn dan wordt begrepen. In zo’n geval kun je ook de schrijver van een bericht aanschrijven via een privébericht (PB) en hem/haar vragen wat hij/zij bedoelt. Daarmee worden onbedoelde discussies voorkomen.

  Schuttingtaal
  Het gebruik van schuttingtaal is niet toegestaan. Schuttingtaal zal zonder nader bericht worden verwijderd.

  On topic blijven
  In alle subfora dient met ontopic te blijven. Uitzondering op deze regel is het Praatcafé.

  Onderwerpen in juiste subfora
  Nieuwe onderwerpen dienen in de juiste subfora geplaatst worden. Zo is het bijvoorbeeld niet toegestaan een technische vraag over je Harley-Davidson te stellen in het Praatcafé of bij het voorstellen.

  Moderaten
  Bij dreigend “wapengekletter” zal worden “ingegrepen”.
  Het verplaatsen van berichten of een onderwerp kan plaatsvinden als daartoe aanleiding bestaat. Bij het verplaatsen zal dat met verwijzingen gebeuren.
  Ter verduidelijking kan een onderwerp aangepast worden. Dat zal bijvoorbeeld gebeuren als het onderwerp niet goed aansluit bij de inhoud van de betreffende berichten. In sommige gevallen kan een bericht verwijderd worden.

  In alle gevallen zal de schrijver per PB worden geïnformeerd.

  Ongewenste reclames
  Het is niet toegestaan ongewenste reclames voor andere sites te maken. Hiertoe behoren in ieder geval pornagrafische sites en commerciële reclames waarvoor geen expliciete toestemmming is verleend. Reclames voor andere sites zullen door het forumbeheer beoordeeld worden op wenselijkheid en context waarin zij geplaatst worden. Onder het maken van reclame wordt ook verstaan het noemen van een link.

  Meer dan 1 account
  Het is leden niet toegestaan op dit forum meer dan 1 account te hebben.

  Foto toevoegen in bericht
  Bij het plaatsen van een bericht kan een foto toegevoegd worden. De gebruiker kan dan de ingebouwde mogelijkheid “Uploaden bijlagen” gebruiken.

  Het gebruik van quotes
  Het gebruik van quotes dient beperkt te blijven. Quotes dienen alleen gebruikt te worden als je zonder quotes niet duidelijk kunt maken op wiens bericht je reageert of op welk deel van iemands bericht je reageert.

  In discussie gaan over een moderatie
  Als je opmerkingen of vragen hebt over een moderatie dan kun je die in een email of PB maken/stellen aan “Het Bestuur”. Het is niet toegestaan een openbare discussie aan te gaan over een moderatie.

  Werkend e-mailadres
  Het is voor iedereen verplicht in zijn/haar profiel een werkend e-mailadres te hebben. Het niet voldoen aan deze eis kan leiden tot opheffen van het account.

  Te koop aangeboden/Te koop gevraagd.
  In dit subforum kun je motorspullen te koop aanbieden of vragen of iemand iets te koop heeft. Houd het simpel: Omschrijf wat je aanbiedt of zoekt, wat het kost en plaats er eventueel een foto bij. Vermeld ook altijd een vraag- of richtprijs.
  Het gaat alleen om motorgerelateerde spullen. Advertenties m.b.t. niet motorgerelateerde zaken worden verwijderd. Het aanbieden van diensten is niet toegestaan.
  Na 3 maanden worden advertenties verwijderd. Is het artikel verkocht, meld dit dan even.

  Verongelukte motorrijders
  Ons forum is geen uithangbord van berichten over verongelukte motorrijders. Hoe vreselijk zoiets ook is.

  Aanpassen forumregels
  Als daartoe aanleiding is kunnen deze regels worden aangepast.

  • Dit onderwerp is gewijzigd 1 jaar, 4 maanden geleden door Het Bestuur.
  • Dit onderwerp is gewijzigd 1 jaar, 4 maanden geleden door Het Bestuur.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.