Veelgestelde vragen over de Digipas.app


Hoe download ik de Digipas.app?
Je ontvangt een activatie e-mail met daarin de ‘Google Play Store’ of ‘Apple App Store’ link (stap 1). Door hier op te klikken, word jij automatisch naar de Digipas.app gestuurd en kan jij de app downloaden!
Doet de link uit de activatie e-mail het niet? Dan kan je ook handmatig in de Google Play Store of Apple App store ‘Digipas.app’ intypen en de Digipas.app downloaden.

Hoe activeer ik mijn Digipas.app?
Je ontvangt een activatie e-mail met daarin stap voor stap uitgelegd hoe jij je Digipas.app kan activeren op je mobiele telefoon. Als jij de Digipas.app al gedownload hebt (stap 1), kan je op de activatielink klikken (stap 2). Door op deze link te klikken, wordt de organisatie, vereniging, of stichting automatisch toegevoegd in de Digipas.app!
LET OP: de Digipas.app activeren werkt alleen op je mobiele telefoon!

De activatielink uit de activatie e-mail werkt niet. Wat nu?
Probeer eerst de link te openen in een andere webbrowser (Als bijvoorbeeld Safari niet werkt, probeer dan Google Chrome).
Werkt dit ook niet? Onder de activatielink in stap 2 staat een andere link én een persoonlijke code. Ga naar https://api.digipas.app/code en voer je persoonlijke code handmatig in. Gefeliciteerd! Je hebt The Bridge Chapter Holland toegevoegd in de Digipas.app.

Ik heb geen activatie e-mail ontvangen.
Neem contact op met de media-officer en vermeld dat je geen activatie e-mail hebt ontvangen. Hij zal je een nieuwe activatielink per e-mail sturen.
LET OP: Controleer eerst je spambox voordat je contact opneemt.

Wat moet ik doen als ik mijn telefoon verlies?
Neem dan zo snel mogelijk contact op met de media-officer. Hij zal dan je digitale pas blokkeren.

De persoonlijke informatie die wordt weergegeven klopt niet.
Wordt er de verkeerde persoonlijke informatie weergegeven in je Digipas.app? Neem dan contact op met de media-officer.

Ik heb een nieuwe/tijdelijke mobiele telefoon. Hoe krijg ik de Digipas.app weer op mijn nieuwe/tijdelijke telefoon?
Door op je nieuwe/tijdelijke mobiele telefoon dezelfde activatie e-mail te gebruiken als die je in op je andere mobiele telefoon hebt gekregen, kan je gewoon dezelfde activatielink gebruiken. Mocht je deze e-mail niet meer terug kunnen vinden, verzoeken we je contact op te nemen met de media-officer.

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig?
Digipas gaat zorgvuldig om met jou persoonlijke gegevens. Wij voldoen hiermee aan de Europese AVG wetgeving.