Iedere eigenaar van een Harley-Davidson (of Buell) motorfiets kan lid worden van de Harley Owners Group® (H.O.G.®).
H.O.G. leden gaan al meer dan dertig jaar samen op pad.
Wat ons bindt, is onze passie voor Harley-Davidson® motorfietsen. We houden allemaal van avontuur, rebellie en vrijheid.

En dat willen we graag delen met jou.

Of je nu je eigen motorfiets hebt of achterop meerijdt de Harley Owners Group® heeft een lidmaatschap dat bij je past, met een groot aantal voordelen. Je verkent de wereld, blijft op de hoogte van het laatste nieuws en houdt contact. Kortom: je rijdt nooit alleen, ook niet als je in je eentje op stap gaat.

Als lid van H.O.G. in de Benelux beleef je (nog) meer!
Kies het lidmaatschap dat het beste bij je past en word vandaag nog lid. Het enige wat je daarna nog moet doen, is gas geven.

VOLLEDIG LIDMAATSCHAP

De grootste reeks voordelen voor motorrijders die eigenaar zijn van een Harley-Davidson® motorfiets. Voor een vlotte start krijg je bij elke nieuwe aankoop van een motorfiets één jaar volledig lidmaatschap gratis.

GEASSOCIEERD LIDMAATSCHAP

Aangepaste voordelen voor motorrijders die liever achterop zitten of voor vrienden of familieleden die de Harley Owners Group® beleving graag willen delen. Moet gesponsord worden door een volledig lid.

LIDMAATSCHAP VOOR HET LEVEN

Niets zegt zo veel over je diepe en levenslange passie voor Harley-Davidson als een H.O.G.® Life Membership. Speciale pins & patches zijn verkrijgbaar voor volledige en geassocieerde leden.

Lees verder om alle voordelen en mogelijkheden te ontdekken die horen bij een lidmaatschap van H.O.G.

Wij zijn verbonden door onze passie voor het leven op twee (of drie) wielen – een verslaving aan asfalt waardoor we blijven samenkomen en terugkeren voor meer.

Word lid van onze wereldwijde community en ga los met andere mensen die zijn gemaakt voor het leven op een Harley-Davidson® .

H.O.G.® LEDENWEBSITE

Verbreed je horizon met de foto’s, artikelen, video’s, interviews en reisverhalen op hog.com.

Daarnaast kan je op www.hogbenelux.com terecht voor alles wat er in de Benelux wordt aangeboden.

H.O.G.® RALLY’S EN EVENEMENTEN

Neem deel aan lokale bijeenkomsten, rally’s, toertochten en feesten over de hele wereld: wij laten iedereen zien dat we er zijn. Zo wordt elk jaar een Benelux H.O.G. Rally georganiseerd in een van de drie landen.

Alle informatie op www.beneluxhogrally.com.

H.O.G.® CHAPTERS

Maak kennis met je nieuwe familie: de mannen en vrouwen bij jou in de buurt die Harley-Davidson in hun DNA hebben. Gesponsord door de lokale H-D® dealer.

Voor een overzicht van alle chapters in de Benelux, zie www.hogbenelux.com.

H.O.G.® LADIES OF HARLEY™

Maak contact, rijd samen en steun andere vrouwelijke motorrijders. In de Benelux zetten de National LoH Officers zich in voor de ladies. Zij zorgen ervoor dat je niets mist en creëerde de speciaal voor LoH Benelux Facebook group (besloten groep). Je krijgt ook 4 keer een e-letter in je mailbox.

H.O.G.® leden rijden vaak en veel, altijd met oog voor elkaar. Want zo gaat dat binnen families.

Als H.O.G. lid informeert de Harley-Davidson Motor Company jou persoonlijk, zodat je vóór iedereen op de hoogte bent. Een blikachter de schermen, nog nooit geziene nieuwigheden en exclusieve Harley-Davidson® deals: ze zijn uitsluitend verkrijgbaar via de Harley Owners Group®.

‘Alleen voor leden’ en niemand anders.

HOG® THE ENTHUSIAST™ 

Sinds het blad voor het eerst werd gepubliceerd in 1916 als The Harley-Davidson Enthusiast, is The Enthusiast™ altijd met zijn tijd meegegaan door de grenzen van motortechnologie te verleggen, door elk jaar de lanceringen van nieuwe modellen te presenteren, en door sociale en culturele veranderingen te publiceren.

Vanaf 2021 zet het magazine weer een nieuwe stap in zijn leven, waarbij de reguliere vier jaarlijkse nummers overgaan naar een dynamisch nieuw digitaal app-format (ook online toegankelijk via members.hog.com). De digitale versie wordt aangevuld met een premium gedrukte editie die in de zomer verzonden wordt.

H.O.G.® eMAGAZINE/INSIDER

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe modellen of producten, lees inspirerende verhalen, krijg informatie uit de eerste hand en maak gebruik van de speciale aanbiedingen die je vindt in deze exclusieve maandelijkse e-nieuwsbrief voor leden. Van H.O.G. Benelux ontvang je 5 keer een e-letter met nieuws uit de regio.

H.O.G.® MERCHANDISE

Laat zien waar je trots op bent: met H.O.G. kleding of met alles wat je maar wilt.

De wind blaast in je gezicht terwijl je gas geeft, je leunt in de bocht en rijdt recht het onbekende in. Bossen, bergen en slaperige dorpjes fl itsen voorbij, maar jij focust alleen op de weg die voor je ligt. Inderdaad, zo moet het. En wij helpen je daarbij, met geweldige voordelen, zoals deze en nog vele andere:

H.O.G.® TOURING MAP

Je reisgids en je trouwe metgezel onderweg, met kaarten van Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

H.O.G.® ASSISTANCE

H.O.G. Assistance biedt pechhulp voor jou en je Harley-Davidson® motorfi ets, de klok rond, elke dag van het jaar.

H.O.G.® ABCs OF TOURING WEDSTRIJD

Maak het motorseizoen extra spannend met deze speciale wedstrijd voor leden. Je maakt kans op mooie prijzen én je kunt trots zijn op je resultaten.

H.O.G.® MILEAGE PROGRAMMA

Laat je kilometerteller maar werken en verdien intussen pins, patches en motoremblemen.

SAFE RIDER SKILLS PROGRAMMA

Als je met succes een erkende voortgezette rijopleiding voltooit, dan kan je een pin en patch met het Safe Rider Skills logo aanvragen. H.O.G. Benelux organiseert in samenwerking met partners exclusieve trainingen voor Harley-Davidson eigenaren.

MAAR ER IS MEER!

Dankzij H.O.G. Benelux geniet je ook van regionale voordelen.

Alle details op www.hogbenelux.com > H.O.G. Benelux member benefits

Als je rijdt ben je omringd door een team van betrouwbare H-D® partners die je rit nog beter maken, je portemonnee in de gaten houden en het avontuur voor je opzoeken. Jij voelt je een rockster op wielen.

HARLEY-DAVIDSON® INSURANCE

Niemand weet beter hoe je je Harley® moet beschermen dan de mensen die hem bouwden en er zelf ook mee rijden. Bezoek een H-D dealer of ga online voor meer informatie.

HARLEY-DAVIDSON FINANCE

De motor van je dromen is binnen handbereik dankzij Harley-Davidson Finance. Zij regelen een aantrekkelijke financiering voor je. Zodat jij zorgeloos kunt genieten. Bij je dealer kan je terecht voor meer info en een offerte.

HARLEY-DAVIDSON WARRANTY SERVICES

Harley-Davidson Warranty Services biedt zowel verlengde zekerheid voor nieuwe motorfietsen als een garantie voor gebruikte motorfi etsen aan. Mogelijkheid tot verlengde garantie, meer info bij je dealer.

AUTHORIZED HARLEY-DAVIDSON RENTALS

Ervaar de ultieme motorbeleving met H-D Rentals, de makkelijkste manier om op stap te kunnen gaan met de nieuwste Harley-Davidson modellen. Of het nu in de buurt is of op een ander continent. Je boekt je huurmotor online bij een van de 350 verhuurlocaties.

AUTHORIZED HARLEY-DAVIDSON TOURS

Jouw reis start hier. Rijd over de beste wegen van de wereld met een Harley-Davidson motorfiets. Speciaal geselecteerde motorreisbureaus organiseren groepsreizen onder begeleiding, maar je kunt ook zelfstandig reizen over prachtige routes en mooie streken en overnachtingsplekken ontdekken.

H.O.G. Benelux wordt ondersteund door een team van National Officers.

Aarzel niet om hen te contacteren bij specifi eke vragen.

NATIONAL COMMUNICATIONS OFFICER:

hog.benelux-communications@harley-davidson.com

NATIONAL MEMBERSHIP OFFICER:

hog.benelux-membership@harley-davidson.com

NATIONAL CHARITY OFFICER BELUX:

hog.benelux-charity.belux@harley-davidson.com

NATIONAL CHARITY OFFICER NL:

hog.benelux-charity.nl@harley-davidson.com

NATIONAL LADIES OF HARLEY OFFICER:

hog.benelux-loh@harley-davidson.com

NATIONAL LADIES OF HARLEY ASSISTANT:

hog.benelux-loh.assistant@harley-davidson.com