Lid worden?

Misschien ben je wel eens mee geweest met een ride-out, heb je deelgenomen aan een andere activiteit van het Chapter of ben je gewoon enthousiast geworden tijdens een bezoek aan onze website en wil je meteen lid worden? Dat kan!

 

Er zijn een paar mogelijkheden:

 1. Je hebt een nieuwe motor gekocht
  Je krijgt daarbij een jaar lang (vanaf datum aankoop) gratis lidmaatschap van de HOG. Lid worden van het Chapter is daardoor mogelijk.
 2. Je hebt een gebruikte motor gekocht
  Ben je al HOG-lid, dan is het lidmaatschap uiteraard ook mogelijk.
  Ben je nog geen HOG-lid, maar heb je dat aangevraagd of ga je dat doen, ook dan kun je lid worden van ons Chapter.
 3. Je hebt al een motor
  Ben je HOG-lid of word je dat, dan kun je lid worden van ons Chapter.

Om lid te worden van de HOG kun je terecht op de officiële HOG-website en voor verdere informatie op de HOG Benelux website.

Het Bridge Chapter Holland kent twee lidmaatschapsvormen:

 1. Full Membership voor € 42,50 per jaar. Dit is bedoeld voor zelf-rijdende leden, gekoppeld aan het Full of Associate HOG Membership.
 2. Sponsor Membership voor € 22,50 per jaar. Dit is bedoeld voor de meerijdende duopassagier van een Full Member.

Maar er is meer!
Heb je een nieuwe of gebruikte motor gekocht bij Big-Rivers Harley-Davidson, dan is eenmalig je eerste jaar lidmaatschap gratis 😉 om uit te vinden of het Chapter bij je past. Let wel, het lidmaatschap wordt na het eerste jaar automatisch omgezet naar een betalend lidmaatschap tenzij je het lidmaatschap opzegt.
Heb je een gebruikte motor gekocht, dan is het eerste jaar ook je HOG-lidmaatschap nog niet verplicht om gebruik te maken van het gratis lidmaatschap!
Dit geldt uiteraard alleen als je nog niet eerder lid was van ons Chapter.

Op het lidmaatschap zijn onderstaande “regels” van toepassing. Lees deze goed door;
– Onze contributiegelden worden, per kalenderjaar, na de ALV in rekening gebracht.
– Nieuwe leden betalen contributie naar rato. Word je dus lid in bijv. mei dan betaal je de resterende maanden van dat kalenderjaar.
– Kom je in aanmerking voor 1 jaar gratis lidmaatschap en eindigt deze in bijv. augustus, dan betaal je voor de resterende maanden in dat kalenderjaar je contributie.
– Je bent lid tot wederopzegging. Opzeggingen worden alleen verwerkt door het invullen van het opzegformulier. Deze vind je onder het kopje “Het chapter” of op deze link. Opzeggingen via mail naar bestuur@bridge-chapter.nl worden ook verwerkt. Opzeggingen via een whatsapp bericht of op een andere wijze niet!

Zowel voor betalend lidmaatschap als voor je gratis jaar lidmaatschap is het noodzakelijk om onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Regels: Ja, ik heb de regels boven dit formulier gelezen. Vrijwaring: Met het invullen en verzenden van dit formulier aanvaard je het lidmaatschap tot wederopzegging en verklaar je dat deelname aan activiteiten, wel of niet georganiseerd door of namens het bestuur van The Bridge Chapter Holland, geheel voor eigen risico en rekening is. Het bestuur van The Bridge Chapter Holland, noch haar afzonderlijke bestuursleden, noch door het bestuur aangewezen officers aanvaarden enige aansprakelijkheid voor schade in welke vorm dan ook, direct of indirect, voortvloeiende uit activiteiten door of namens The Bridge Chapter Holland georganiseerd.
=