Lid worden?

Misschien ben je wel eens mee geweest met een ride-out, heb je deelgenomen aan een andere activiteit van het Chapter of ben je gewoon enthousiast geworden tijdens een bezoek aan onze website en wil je meteen lid worden? Dat kan!

Ons Chapter is een officieel HOG-chapter en daarom is het lidmaatschap van de HOG (Harley-Davidson Owner Group) een voorwaarde om lid te kunnen worden van ons Chapter. De betaling van het HOG lidmaatschap dien je zelf rechtstreeks aan de HOG te voldoen. Lees op deze pagina hoe!

Er zijn een paar mogelijkheden:

 1. Je hebt een nieuwe motor gekocht
  Je krijgt daarbij een jaar lang (vanaf datum aankoop) gratis lidmaatschap van de HOG. Lid worden van het Chapter is daarom mogelijk.
 2. Je hebt een gebruikte motor gekocht
  Ben je al HOG-lid, dan is het lidmaatschap uiteraard ook mogelijk.
  Ben je nog geen HOG-lid, maar heb je dat aangevraagd of ga je dat doen, ook dan kun je lid worden van ons Chapter.
 3. Je hebt al een motor
  Ben je HOG-lid of word je dat, dan kun je lid worden van ons Chapter.

Om lid te worden van de HOG kun je terecht op de officiële HOG-website en voor verdere informatie op de HOG Benelux website.

Het Bridge Chapter Holland kent twee lidmaatschapsvormen:

 1. Full Memberschip voor € 37,50 per jaar. Dit is bedoeld voor zelf-rijdende leden, gekoppeld aan het Full of Associate HOG Membership.
 2. Sponsor Membership voor € 20,- per jaar. Dit is bedoeld voor de meerijdende duopassagier van een Full Member.

Maar er is meer!
Heb je een nieuwe of gebruikte motor gekocht bij Big-Rivers Harley-Davidson, dan is je eerste jaar lidmaatschap gratis 😉
Heb je een gebruikte motor gekocht, dan is het eerste jaar ook je HOG-lidmaatschap nog niet verplicht om gebruik te maken van het gratis lidmaatschap!
Dit geldt uiteraard alleen als je nog niet eerder lid was van ons Chapter.

Zowel voor betalend lidmaatschap als voor je gratis jaar lidmaatschap is het noodzakelijk om onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Vrijwaring: met aanvaarding van het lidmaatschap verklaar je dat deelname aan activiteiten, wel of niet georganiseerd door of namens het bestuur van The Bridge Chapter Holland, geheel voor eigen risico en rekening is. Het bestuur van The Bridge Chapter Holland, noch haar afzonderlijke bestuursleden, noch door het bestuur aangewezen officers aanvaarden enige aansprakelijkheid voor schade in welke vorm dan ook, direct of indirect, voortvloeiende uit activiteiten door of namens The Bridge Chapter Holland georganiseerd.