The Bridge Chapter Holland is niet het grootste HOG chapter in Nederland, maar we zijn wel een chapter met veel enthousiastelingen in alle soorten en maten die graag hun motorhobby delen met gelijkgestemden. We doen dit onder meer door regelmatig ride-outs en events te organiseren en middels onze social media kanalen.

We onderscheiden de members-only ride-outs en events van het chapter, al dan niet voorzien van een andere activiteit, en de zogenaamde open ride-outs die we samen met onze sponsoring dealer Big-Rivers Harley-Davidson organiseren en die dan onder meer gekoppeld zijn aan de Open House dagen.

In de zomermaanden worden ook nog een paar avond ride-outs georganiseerd. Wat is er tenslotte mooier dan op een mooie zomeravond door onze prachtige omgeving te touren op onze Harley’s!

De Members-only ride-outs en events zijn alleen toegankelijk voor leden die op een Harley-Davidson meerijden.

Informatie over deze ride-outs is te vinden in de agenda.

Regelmatig organiseren we ook onze thema-activiteiten. Die worden meestal gehouden in het pand van onze sponsoring dealer Big-Rivers.
Deze zijn bijvoorbeeld deelname aan reanimatiecursus of hoe je je navigatiesysteem optimaal kunt gebruiken.

Uiteraard staat de gezelligheid tijdens deze activiteiten voorop en wordt er onder het genot van een hapje en een drankje vooral ook gepraat over onze mooie hobby.

Ook de informatie over onze activiteiten vind je in de agenda op deze site.

Last but not least onze befaamde chapterweekends, waarbij we van vrijdag tot en met zondag – veelal in juni en september – een mooie bestemming uitzoeken en daar dan een paar prachtige ritten maken en vooral veel plezier hebben. De laatste jaren waren de bestemmingen Duitsland en België.

We zoeken telkens weer naar nieuwe activiteiten om voor de chapterleden de band te versterken.

Aangezien we als chapter veiligheid hoog in het vaandel hebben staan, organiseren we jaarlijks een motortraining.

Deze training is gebaseerd op de HOG Roadcaptain Training (die moet je afgelegd hebben om een rit bij ons chapter te mogen begeleiden). Onze variant daarop is vooral bedoeld om lekker bezig te zijn met je eigen motor en daarmee meer gevoel en vertrouwen te krijgen.

Natuurlijk leer je daarbij ook hoe je gemakkelijk op de weg kunt keren en nog veel meer handigheidjes.

De trainingen worden gegeven door zeer ervaren instructeurs die ook de HOG training geven.