Rij jij al jarenlang motor of heb je wat minder rijervaring en wil je jouw Harley-Davidson graag nog beter leren kennen en daardoor veiliger deelnemen aan het verkeer? Dat kan, schrijf je dan nu in voor een van onze Rijderstrainingen.

Helaas zijn we, vanwege alle Covid maatregelen, genoodzaakt geweest om de Rijderstrainingen in 2020 en in 2021 te annuleren. Vanwege deze eerdere inschrijvingen en het enthousiasme over de trainingen zullen we dit jaar twee trainingen organiseren.

De eerste training is op zaterdag 9 april en de tweede staat gepland op zaterdag 30 april. Deze behendigheidstraining bied je de kans om in één dag je slechte gewoontes af te leren, dingen die je vergeten bent weer op te halen én om je algemene skills te verbeteren.

We starten de dag om 10:00u in Heteren met een stuk theorie en zal worden vervolgd door een middag vol praktijkoefeningen. Als je al eerder aan onze rijderstraining hebt deelgenomen dan bestaat de mogelijkheid om je in te schijven voor de gevorderden groep. In deze groep zal de lat hoger worden gelegd en is het een mooi vervolg op de beginnerstraining.

De verwachte terugkomst staat gepland rond 16:30u. De kosten van deze training zijn € 40,- p.p. (incl. lunch). Omdat we niet tekort willen doen aan persoonlijke aandacht tijdens de training hanteren we een maximaal aantal deelnemers van 20. Deze Rijderstraining wordt georganiseerd in samenwerking met The Bridge Chapter Holland. Chapterleden ontvangen daarom een ledenkorting van €10,-.

Voor deelname moet een vrijwaringsovereenkomst worden getekend waarin vermeld staat dat deelname geheel op eigen verantwoording geschiedt. Deze overeenkomst zal bij aanvang, in onze kledingshop op de eerste verdieping, worden overhandigd en moet ondertekend worden geretourneerd.

Rijders die zich in 2020 en/of 2021 hadden ingeschreven hebben de afgelopen drie weken de tijd gehad om hun eerdere inschrijving om te zetten naar de data van 2022. Hierdoor hebben we dus al aanmeldingen ontvangen. Schrijf je daarom zo snel mogelijk in indien je deel wilt nemen. Zodra een dag volgeboekt is zal dit vermeld worden in de inschrijflijst.


Let op dat je bij elke vraag in het inschrijfformulier een antwoord invult!

Mocht je verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Huubke van Boldrik
After Sales Manager / Sales Adviseur
Big-Rivers Harley-Davidson