Het is bijna zover! The Great Relay gaat binnenkort van start. Zoals jullie ondertussen weten ondersteunt de The Great Relay het goede doel Two Wheels for Life. In het kort houdt dit in dat Harley Davidson geld inzamelt voor het kopen van motoren zodat in Afrikaanse landen o.a medicatie en vaccinaties bezorgd kunnen worden en lokale artsen ondersteund worden in afgelegen gebieden. Voor meer info zie: https://donate.thegreatrelay21.com/

Wat gaan wij als Bridge Chapter doen?

Een basis motorfiets, voor de dokters die nu geholpen worden via Two wheels for Life, kost ongeveer 3000 euro. Het zou fantastisch zijn als wij als The Bridge Chapter Holland een hele motor bij elkaar zouden sponsoren! We hebben ongeveer 135 leden; dat moet kunnen toch? Omgerekend komt dit neer op ongeveer 22 euro per persoon. Minder mag, maar meer natuurlijk ook!

Bij een donatie van 50 euro ontvang je de unieke The Great Relay ’21 patch, die wil je toch hebben voor op je vest?? Doneer je 250 euro of meer dan krijg je een unieke Great Relay medaille! Verder zijn er nog veel meer prijzen beschikbaar gesteld.
Elk Chapter dat meer dan 1000 euro bij elkaar verzamelt krijgt een grote Great Relay medaille. Die zou mooi in ons hoekje bij Big Rivers passen. De 3 Chapters die uiteindelijk het meeste geld opgehaald hebben komen ook nog in aanmerking voor prachtige prijzen.

Schakel je familie, vrienden en netwerk in, laat je kids heitje voor een karweitje doen, elke donatie (groot of klein) is meer dan welkom! Je kunt het geld overmaken naar het bankrekening nummer van The Bridge Chapter Holland:
NL91 INGB 0002 5205 76  o.v.v. “donatie TWfL”
Geef dan ook aan of je belangstelling hebt om op de Pan Am te rijden (zie oproep) door er “Ja Pan Am”  bij te zetten.
We zetten onze donaties dus niet gelijk op de site van The Great Relay, maar we zorgen er wel voor dat je de eventuele prijzen, beschikbaar gesteld door Harley Davidson, bij je donatie ook krijgt (patch en/of medaille).

Als we het totale bedrag van 3000 euro ingezameld hebben willen we op 17 juni bij het eindpunt van onze route op de Pan America van de The Great Relay in Borne een cheque aanbieden aan Harley Davidson.

OPROEP:

Op woensdag 16 juni wordt de Pan America in het kader van de The Great Relay door het Rock City Chapter naar Big Rivers in Heteren gereden. De verwachting is dat ze tussen 15.00 en 16.00 uur aankomen in Heteren. Het zou mooi zijn als we als Chapter hun een warm ontvangst bieden. Komen jullie ook?

Donderdag 17 juni zal iemand van ons Chapter de Pan America naar Oude Monnink Motoren in Borne/Hengelo mogen rijden. Wie zal dat zijn???

Hoe werkt het?

Ieder Chapterlid die doneert (ongeacht het bedrag) aan Two Wheels for Life op de Chapter rekening maakt kans om deze unieke motor te mogen rijden. De donateurs naam wordt genoteerd op een briefje en dit wordt in een bak gedaan. Op 10 juni zal via een online meeting de trekking gedaan worden. Bij het overmaken van het donatiebedrag heb je al aangegeven dat je belangstelling hebt om de Pan Am te gaan rijden. We publiceren de namen van de belangstellenden per mail en via onze officiële Whatsapp groep.
Wordt jouw naam getrokken dan win jij de prachtige rit op deze unieke motor. Win je maar heb je zelf geen ambities om de Pan Am te gaan rijden dan kies jij als winnaar iemand uit de lijst belangstellenden en dan mag die persoon de Pan Am rijden. Spannend…

Natuurlijk laten we de gelukkige Pan Am rijder niet alleen naar Borne rijden. Rij je mee? Geef het dan door aan Frank (Activity-Officer Bridge Chapter) Vertrek 17 juni vanaf Big Rivers is om 10.00 uur.  Zorg voor een volle tank als je begint aan de rit vanaf Big Rivers.